Skip to Store Area:

Tenniskleding grote maten dames en heren

woensdag 8 oktober 2014 12:35:21 Nederland

Tenniskleding grote maten voor dames en heren is volop te verkrijgen bij Tennis-Geest dé tennisspecialist. Wij zijn niet alleen de specialist in tenniskleding, maar ook in tennisschoenen, tennisrackets en tennistassen. Alle grote maten tenniskleding voor zowel heren als voor dames is direct uit voorraad leverbaar en wordt gratis bezorgd vanaf € 75,00. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u na levering niet tevreden met de maat of kleur? Geen probleem, u heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren of te ruilen. De merken zijn onder andere: Sjeng Sports, Adidas en Bjorn Borg.
Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Rafael Nadal Tenniskleding - Tennisschoenen

dinsdag 17 december 2013 14:50:20 Nederland

Tenniskleding en Tennisschoenen Rafael Nadal online kopen? Tennis-Geest biedt vrijwel de complete Nike tenniscollectie aan voor zowel heren, dames als voor kinderen. Elk seizoen lanceert Nike, de hoofdsponsor van Rafael Nadal een nieuwe collectie. Dit wordt per Grand Slam toernooi aangepast. Tenniskleding en/of tennisschoenen Rafael Nadal online kopen gaat eenvoudig via onze webshop. Bent u na levering niet tevreden? Geen probleem, het is mogelijk om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren.

Velen beschouwen Nadal als de beste gravelspeler aller tijden. Hij wordt dan ook wel de koning van het gravel genoemd. Nadal was een recordaantal van 160 achtereenvolgende weken nummer 2 van de wereld, achter de Zwitser Roger Federer, voordat hij op 18 augustus 2008 voor het eerst nummer 1 werd. Dit bleef hij tot 5 juli 2009. Op 7 juni 2010 heroverde hij de nummer 1 positie na het winnen van zijn vijfde Roland Garros-titel. Bekijk ook eens het crash dieet.

►  Rafael Nadal tenniskleding
►  Rafael Nadal tennisschoenen

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Roger Federer Tenniskleding - Tennisschoenen

dinsdag 17 december 2013 13:46:59 Nederland

Tenniskleding en Tennisschoenen Roger Federer online kopen? Tennis-Geest biedt vrijwel de complete Nike tenniscollectie aan voor zowel heren, dames als voor kinderen. Elk seizoen lanceert Nike, de hoofdsponsor van Roger Federer een nieuwe collectie. Dit wordt per Grand Slam toernooi aangepast. Tenniskleding en/of tennisschoenen Roger Federer online kopen gaat eenvoudig via onze webshop. Bent u na levering niet tevreden? Geen probleem, het is mogelijk om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren.

Van begin 2004 tot halverwege 2008 domineerde Federer het mannentennis in het enkelspel. Op 16 juli 2012 stond Federer 287 weken nummer 1 van de wereld (sinds 1973), een verbetering van het record van Pete Sampras. Bovendien stond hij 237 opeenvolgende weken nummer 1 tussen 2 februari 2004 en 17 augustus 2008, waarna rivaal Rafael Nadal hem afloste.

►  Roger Federer tenniskleding
►  Roger Federer tennisschoenen

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Maria Sharapova Tenniskleding - Tennisschoenen

dinsdag 17 december 2013 13:42:37 Nederland

Tenniskleding en tennisschoenen Maria Sharapova online kopen? Tennis-Geest biedt vrijwel de complete Nike tenniscollectie aan voor zowel heren, dames als voor kinderen. Elk seizoen lanceert Nike, de hoofdsponsor van Maria Sharapova een nieuwe collectie. Dit wordt per Grand Slam toernooi aangepast. Tenniskleding en/of tennisschoenen Maria Sharapova online kopen gaat eenvoudig via onze webshop. Bent u na levering niet tevreden? Geen probleem, het is mogelijk om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren.

De Russisch tennisspeelster is één van de meest succesvolle tennissters van haar generatie. Sharapova won in 2012 als slechts tiende speelster ooit de Career Slam, wat het winnen van alle vier de Grand Slams inhoud. Ook is ze sinds 2005 's werelds best betaalde vrouwelijke atlete, met een inkomen van 25 miljoen dollar per jaar.

►  Maria Sharapova tenniskleding
►  Maria Sharapova tennisschoenen

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Serena Williams Tenniskleding - Tennisschoenen

dinsdag 17 december 2013 13:40:32 Nederland

Tenniskleding en Tennisschoenen Serena Williams online kopen? Tennis-Geest biedt vrijwel de complete Nike tenniscollectie aan voor zowel heren, dames als voor kinderen. Elk seizoen lanceert Nike, de hoofdsponsor van Serena Williams een nieuwe collectie. Dit wordt per Grand Slam toernooi aangepast. Tenniskleding en/of tennisschoenen Serena Williams online bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. Bent u na levering niet tevreden? Geen probleem, het is mogelijk om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren.

Serena Williams heeft alle Grand Slam toernooien gewonnen die ze kon winnen. Daarin heeft ze vijftien titels in het enkelspel, dertien in het damesdubbelspel (samen met haar zus) en twee in het gemengd dubbelspel veroverd. Tussen 2004 en 2006 lieten haar resultaten te wensen over vanwege blessures. Zelf twijfelde ze er niet aan dat zij weer de nummer één van de wereld zou worden. Door haar winst op de Australian Open in 2009 veroverde ze de nummer één-positie inderdaad opnieuw. Momenteel staat ze in de top 5 WTA Woman.

►  Serena Williams tenniskleding
►  Serena Williams tennisschoenen


Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest